Dubbel Flup,
smakelijke peer,
wit blijvend bij de inmaak, echter snel beurs
en niet van de snuggerste.


We hebben hier een stevig stukje royalty nieuws:

de Double Philippe (met double 'p' s.v.p. en liefst ook dubbele pree, want deze familie wordt straks nog noodlijdend als vadertje staat niet wat vrijgeviger wordt ten bate van deze middeleeuwse poppenkast!)

Double Philippe dus: het is een geslaagd - hoewel enigszins taai - exportproduct gebleken waarmee onze nationale handelsmissies de wereld afdweilen. Deze monseigneurspeer is nu ook opgedoken in het verre Noord-Amerika en reeds een weinig beurs in het hoofd verklaarde onze Dauphin dr.h.c. dat
Canada net als Belgie een klein land is dat grote buren heeft...
Nu moet ge weten dat Canada zelfs elf Belgiës groter is dan zijn enige buur, de USA. En het inderdaad kleine België heeft o.m. als buur Luxemburg... piepklein.

Ter illustratie even de cijfers ernaast zetten:

Canada: 9.984.670 km²
België: 30.528 km²
USA: 9.631.420 km²


- - - - LAATSTE BERICHTEN - - - -

Met deze eeuwige puber schijnen we het laatste nog niet meegemaakt te hebben. Nu voelt onze monseigneur zich ook al geroepen om persmensen de mantel uit te vegen en zelfs te dreigen met het ontzeggen van de toegang tot het koninklijk paleis. Wat echter nog meer zorgen baart: kroonprins Philippe blijkt naar eigen zeggen een 'missie' te hebben...
Mensenkinderen toch! Wat staat er ons nog allemaal te wachten met deze Saxen-Coburgse knaap ??!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


laurent

Reeds op voorhand staat vast dat prins Laurent zich niets te verwijten heeft....

 

Mijn naam is haas...!

 

(en zoudt ge hem geen 5 frank geven? Voor huisje Clémentine zal hij het zelf wel uit uw zakken kloppen, desnoods par force navale van den armee belz, want niet alle clowns zijn even onnozel als ze er uit zien!!) 


Meer grappen en grollen op onze webstek kan u bekijken door HIER
te klikken .