KWIST U WEL?

Onze ‘multippel tjoiss’-kwis om uw politieke kennis te testen en zo nodig ook bij te schaven.

 

Als u de voorbije 25 jaar het politieke gebeuren binnen en buiten de gemeente hebt gevolgd zullen de volgende vragen nauwelijks problemen opleveren. In het andere geval kunnen we alleen maar aanraden regelmatig onze webstek te raadplegen om op de hoogte te blijven… want bemoeit u zich niet met de politiek, dan zal de politiek zich met u bemoeien!

 

 

 

Hola, wat was hier aan de hand? Multikultuurschepen Dieltjens op de loop! Waarom sloeg deze brave borst ook weer op de vlucht in 1997??

 

 

A:  omdat een plurikulturele kampleider aanstalten maakte om kameraad Dieltjens te kontroleren op de aanwezigheid van parasieten.

 

B:  omdat rode mieren, hoewel gepast van kleur voor ’n socialist, enorm vervelend kunnen worden wanneer ze klem raken in de ‘gevoelige’ zone.

 

C:  omdat de oud-schepen, ondanks zijn wild enthousiasme voor de Islam, het besnijdenisritueel op het eigen persoontje toch nog even wou uitstellen.

 

D:  omdat onze multikulturist, hoofdsponsor voor Schoten van het bedenkelijke toneelstuk ‘Enfantillages’, een plotse aanval van de preivlieg te verduren kreeg.

 

HET JUISTE ANTWOORD