GELEZEN EN HERKAUWD - maart 2021


Minister van Werk Pierre-Yves Dermagne (PS) heeft een wetsvoorstel klaar dat discriminatietoetsen op de arbeidsmarkt mogelijk moet maken.
Bedrieglijke praktijktesten en mystery calls binnenkort schering en inslag?

Minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir (Vooruit) is alvast enthousiast over deze leugenachtige uitlokkingsmethode: "Nieuw wetsvoorstel maakt nu écht werk van discriminatie op arbeidsmarkt".

Eenieder zijn mening over dit wetsvoorstel: van socialisten hadden we niks anders verwacht, maar wij voelen ons langzaam wegglijden naar een totalitaire dictatuur à la DDR, de marxistische kameraden- republiek in midden-Duitsland die decennia lang alleen overeind kon blijven door het inzetten van onderduimse methodes via talloze informanten en verklikkers.


Hebben we nog onze minister Quickie van OpenVLD. Deze excellentie blijkt onversaagd te laboreren aan het correctioneel strafbaar stellen van islamofobe uitlatingen in pers en media.

Verboden dus schrik te hebben van een totalitaire religie die moord en doodslag predikt aan het adres van ongelovigen.... Zou onze Quickie wel ooit een Koran opengeslagen hebben?

Vroeger dachten we altijd dat liberalen voorstander waren van vrije meningsuiting en persvrijheid.


Wie de pedalen ook definitief kwijt blijkt te zijn is onze plaatselijke cd&v-afdeling.

We zien onze tsjeven op hun Instagrampagina de Schotenaar ook in het Frans een vrolijke Pasen wensen. Nog tot daaraan toe, we gunnen deze partij op retour die paar stemmen van Schotense Franstaligen.... Maar wat mag die partij toch bezielen om ook de #BlackLivesMatter-beweging te ondersteunen?

Zouden onze tsjeven nog niet opgemerkt hebben dat acties van die beweging meestal uitdraaien op vernedering, geweld en/of plundertochten?

Toch 10 'vind-ik-leuks' binnengehaald! Proficiat.
                                                                   rollover >>

CD&V-Schoten steunt BLM !

Goed nieuws voor onze 'jongeren': de VIVALDI-partijen hebben tijdens de parlementaire zitting op donderdag 11 maart 2021 beslist opgelegde straffen onder 3 jaar niet uit te voeren. Nieuw is dit niet, werd al veelvuldig in praktijk gebracht.

Wat erger is, criminelen met een gevangenisstraf tot 10 jaar aan hun broek (moet je in dit apenland al flink je best voor doen!) mogen in bepaalde gevallen gewoon met corona-verlof.... terwijl onze oudjes geterroriseerd worden met lockdowns en andere strikte coronamaatregelen in de woonzorgcentra zwaaien de gevangenispoorten open.
Opmerkelijk dat er in de politiek correcte media bijzonder weinig ruchtbaarheid werd gegeven aan deze bedenkelijke beslissing.

Quickie zal toch weer niet te veel aan de jointjes gezeten hebben bij het uitbroeden van die maatregel?
(Weet je nog, excellentie, hoe je destijds kort voor verkiezingen aan de rode BRT-passionaria Betty Mellaerts beloofde, indien je verkozen zou worden, in volle zitting een jointje te zullen opsteken?)


Nog een knap staaltje van politiek correcte journalistiek: bij de herdenking van de islamistische aanslagen op Zaventem en Maalbeek 5 jaar geleden 'toevallig' vergeten ook maar iets te melden over de identiteit van de daders en hun doelstellingen of drijfveren....

Zouden onze poco-inktkoelies misschien schrik hebben dat Quickie-stickie zijn wetten op de islamofobie met terugwerkende kracht gaat invoeren?


De VIVALDI-partijen onderzoeken ondertussen de wenselijkheid van een vaccinatiepaspoort.
Een eerste opstapje naar het inplanten van een chip bij alle onderdanen?


Het is opvallend stil rond het op til zijnde nieuwe Europese asiel- en migratiepact.
Blijkbaar is het wachten op een geschikt onbewaakt ogenblik om die bindende wetgeving er stoemelings door te jagen in het Europese parlement.

En dan staan we daar met dreigende mega-boetes boven ons hoofd als we de hoognodige anderhalf miljoen migranten per jaar van eurocommissaris Ylva Johansson niet gewillig mee helpen opvangen....


>>> belhamelstartpagina