ONREIN, POLITIEK INCORRECT....

Zover staan we dus al:

Geen varkensvlees meer op het menu in de Antwerpse stadsscholen.

Soep met spek uitdelen aan behoeftige Antwerpenaren? Vergeet het, ge krijgt direct het verdacht over u van islamofobie, vreemdelingenhaat, racisme...

Sprookjes met de avonturen van de 3 kleine biggetjes? De brandstapel op met dergelijke sprookjesboeken of woeste vaders komen het schoollokaal 'zuiveren'.

Wil- en besluiteloos laat onze 'demokratische' politieke kaste betijen en helpt zo onze westerse waarden en gewoontes verhuizen naar de schroothoop om stilletjes plaats te maken voor de Sjaria, de Islamitische wet.

En het stopt uiteraard niet bij onze zwijntjes: Sinterklaas, de kerstboom, klokken luiden, gemengd zwemmen en ga zo maar door: het komt allemaal zwaar onder druk.

Opgelegde vreemdelingen-quota, praktijktesten, roeprecht vanop de moskee, bijkomende feestdagen, extra gebedsruimtes op colleges, universiteiten en op de werkvloer, aangepaste uurroosters..... dàt zit dan weer allemaal stevig in de lift.

Ja, we capituleren gewoon en zijn volop bezig met de aanzwellende Islamitische bevolkingsgroep voorrechten toe te kennen die het gelijkheidsprincipe ondermijnen.

Zonder slag of stoot bereiden we ons eigen Dhimmi-statuut voor!

verdachte solidariteit!   Dat soort solidariteit is alleszins verdacht in onze koekestad!


"De multiculturele problemen zijn lang ontkend en soms zelfs weggelachen door links.
Dat is een zeer zware fout geweest."

                                                                 Bart Staes - kandidaat voorzitter van de partij Groen!

Deze 'quote van de week' lazen we in Metro van 19 oktober 2007.

Uiteindelijk dan toch één iemand uit de linkse hoek die zijn gezond verstand schijnt terug te vinden. Het heeft de brave jongen wel het voorzitterschap van Groen! gekost.

 

Levensboom uit Lungau

.