MINISTER-PRESIDENT  JAN  JAMBON 
OP SCHOOT  BIJ  KLAUS SCHWAB   (WEF) !

Sinterklaus kapoentje leg wat in mijn schoentje

Sedert 1 januari 2022 heeft de Vlaamse regering een ‘Associate Partnership Agreement’ afgesloten met het World Economic Forum (WEF). Kostprijs voor de Vlaamse belastingbetaler: 180.000 Zwitserse Frank per jaar. (omgerekend ruim 185.000 euro per jaar)

Mogen we het hier bij Belhamel vreemd vinden dat de Vlaamse regering gedomineerd door Vlaams-nationalisten een partnerschap afspreekt met een privéorganisatie die globalisme, open grenzen, superdiversiteit, CO2-hysterie en dergelijke meer hoog in het vaandel voert?

Wie mocht twijfelen kan steeds de WEF webstek raadplegen en onder de G naar 'government of Flanders' uitkijken.

Wie de overeenkomst zelf wil bestuderen kunnen we dit document (.pdf met de 'general terms and conditions') voorleggen, zorg wel dat je kennis van het Engels up to date is en schrik niet van de uitvoerige en soms agressieve voorwaarden...

Zoals je op bladzijde 3 van deze pdf kan zien is de overeenkomst getekend door Julie Bynens, secretaris-generaal van het Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken bij de Vlaamse Overheid.

Merk vooral op dat deze dame iedere bladzijde van deze overeenkomst heeft moeten paraferen (rechts onderaan) zodat achteraf, wanneer een aap uit de mouw mocht komen, niet kan geschermd worden met 'das haben wir nicht gewusst'.

Zoals de aandachtige bezoeker wel zal gemerkt hebben zijn de handtekeningen in dit document dat we hebben kunnen opsporen niet origineel maar herschreven met behulp van een computerlettertype.

Binnenkort in de Vlaamse filmzalen: een onthullende hollywoodproductie over de vele voordelen van de GREAT  RESET voor ons Vlamingen.

Great Reset