ZITTING 31 MEI 2012

Vandaag slechts 13 agendapunten, wel alle 31 leden aanwezig op de raad, geen spreekrechtbeoefenaars en heel de openbare zitting in minder dan een uur afgehaspeld....

Als u hieronder 13 maal op het startdriehoekje drukt, (met muis links onder in kadertje) dan hebt u meteen een beeld van het verloop van de zitting. Echt niks te beleven....

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Is natuurlijk lichtjes overdreven, want er waren ook enkele geheime stemmingen ter aanduiding van afgevaardigden voor 5 algemene vergaderingen van intercommunales.
Financieschepen Vera Smets feliciteert VB-raadslid Jos Meeus.

Bij punt 7 (Budgetwijziging 2012/1) noteerden we zowaar menige vraag naar verduidelijking vanwege VB-raadslid Jos Meeus.
In zoverre zelfs dat na afsluiting van punt 7 (met onthouding Vlaams Belang bij de stemming) financieschepen Vera Smets (CD&V-NVA) Jos desalniettemin wenste te feliciteren voor het aandachtig doornemen van de begrotingscijfers: <<Tof dat ge de begroting zo goed leest>>, aldus Vera. (zie foto rechts)

 

Maar hiermee is dan ook ons verslag rond: alweer een oersaaie zitting.

Zelfs onze corpschef Dirk Lemmens die vlijtig present was om uitleg te geven bij de mobiliteitscyclus 2012/3 van de lokale politie moest onverrichter zake opstappen; hem werd geen enkele vraag of opmerking voorgelegd.

Teleurstellend was ook het feit dat geen enkel raadslid een woordje uitleg nodig had bij de heropstart van het RUP Churchilllaan.
Dit punt 13 werd op 'n drafje goedgekeurd terwijl de toelichtingsstukken echt niet uitblonken in duidelijkheid over de juiste bedoelingen van deze alles bij mekaar toch behoorlijk dure heropstart. (40.000 € voorzien in budget 2012)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Toemaatje:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

 

 

 

A