Zannekinfeest

Wat zou je er van denken een duik te nemen in het hart van een tijdperk van heldengevechten en legenden.
Wenst u de legendarische Viking Allowyn te ontmoeten nadien Reuze van Duinkerke geworden en zo de vreselijke veldslagen te herbeleven tussen Franken en Noormannen.

Deze droom wordt werkelijkheid op het Zannekinfeest op 19 ,20 en 21 augustus 2016 in Rekspoede. Een reis in de tijd waarop de jonge ploeg van de vereniging Zannekin u welkom heet.
Voor de vierde uitgave ziet het Zannekinfeest het groots : wij wensen de middeleeuwse gevechtssport blijvend op te nemen in het historisch deel van ons feest, maar vooral is het onze betrachting een reuzetent aan te schaffen ten einde onze bezoekers beter te kunnen verwelkomen in het landelijk gelegen Meulenhof. 

Na de gevechten worden de aanwezigen uitgenodigd om aan tafel te gaan waar men aan democratische prijzen zal kunnen eten en waar de dranken rijkelijk vloeien onder de klanken van traditionele muziek.

Een rijkgevuld programma…….Maar dit droomscenario kan enkel slagen door de vele vrijwilligers van de vereniging de middelen te geven.

Het is namelijk zo dat onze vereniging weinig toelagen ontvangt en geen bijzondere financieringen : om te overleven rekenen we op de deelnemers en vrijgevige zielen.

Indien het ook uw wens is nog dit jaar dit project te verwezenlijken wat ons toelaat drie dagen te leven op het ritme van de grote gevechten uit de middeleeuwen , aarzel dan niet langer : vervoeg onze rangen en wordt een financier van dit gebeuren.

Met 500 euro kunnen we u laten genieten van Vlaamse volksmuziek dat wordt gebracht door een groep uit de streek die ons op traditionele muziek vergast.

Met 2000 euro hebben we de mogelijkheid materiaal aan te kopen voor de animaties , muziek en versiering.

Met 5000 euro hebben we de zekerheid de gevechtssport BEHOUR blijvend op te nemen op ons feest.

Mochten duizend personen elk 12 euro schenken verzamelen we de enorme som van 12.000 euro wat ons in staat stelt de circustent te huren.

De tijd dringt en hoe meer steun we ontvangen hoe belangrijker ons feest wordt naar de partners toe.

Aarzel niet langer en vervoeg ons in dit avontuur zonder onderscheid van leeftijd.
Bij Leetchi
Bij Paypal
IBAN : FR76 1562 9026 9100 0414 1830 146
BIC : CMCIFR2A 
De ploeg van ZANNEKIN
Vereniging Zannekin
59122 Wethuys Rekspoede
Tel : 0033 620 91 47 09
E-Post : contact@zannekin.com
Webstek : http:// www.zannekin.com EN http:// www.zannekinfeest.com

Facebook

Zannekin

 

 

 

 

 

 

 

 

knipoog